Gradina ZOO Din VIENNA

                                                                    Bună!

           În acest articol voi povesti câte ceva despre faimoasa Grădină Zoo din Vienna , capitala Austriei. Voi spune ce se merită de văzut și desigur, părerea mea personală. Ca un mic reminder ,  ultima dată când am vizitat acest loc a fost în anul 2019 în Septembrie
             
                Momentan ne aflăm în curtea palatului,în spatele palatului. Ne uităm spre deal și vedem în față o fântână frumoasă în care se bălăcesc rățustele . Cum mergem spre această fântână pe partea dreaptă vom observa un semn ce ne indreaptă spre intrarea în grădina Zoo.
             
                La intrare ESTE OK să îți iei o hartă a grădinii zoo, și să ai un pix la tine cu ,care să tai ceea ce ai vazut. Unele locuri încă pot fi în construcție ,deoarece se vor mai aduce animăluțe noi. Vă recomand să mergeți pe la toate animalele.
               
                 Cel mai frumos este când vine ora mesei la Pinguini,o să vă placă ,o sa îi iubiți!

                 În grădina aveți și o casă tropicală,unde sunt fel de fel de plante exotice și lilieci. După ce terminați , Vă Recomand să urcați spre lupi/capre . Acolo este o mica fermă,unde puteți și mânca , totul este BIO .

                  Mai aveți un restaurant fix la intrarea în grădina zoo. Nu doresc să vă spun mai multe pentru că stric distracția. Urmează să îți zic niște prețuri și să las câteva poze frumoase de acolo :


  •        PREȚ PENTRU ADULT = 20 EURO ;
  •  PENTRU COPIL ȘI ADOLESCENȚI = 10 EURO;
  • PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI = 10 EURO;
    ATENȚIE : COPII SUB 6 ANI AU GRATIS !! 



       



                     Cam atât am avut de spus astăzi. Am vrut să zic cât mai puține, deoarece doresc ca voi să descoperiți grădina și să nu vă stric surpriza .
                      Daca ți-a placut te rog să te abonezi și să lași un comentariu în care să spui ultimul loc în care ai călătorit . Să împărtășim această pasiune împreună . O zi cât mai bună!
  

Comments

Popular posts from this blog

Parcul de Distractii PRATER DIN VIENNA

Vienna -> PALATUL SCHONBRUNN--> FASCINANT